PAPA BENEDICT 16-ti – Groteska trećeg milenija

vatican_pope_birthd_538535s_1176483351.jpg

Iako je o tome već ispisano i izlizano toliko verzija i priča, moram priznati da već duže vrijeme nije na listi javnih osoba bila ovakva nakarada kakva je Papa Benedict 16-ti. Naime, ne samo da je njegova pojava odbojna, već su njegovi dijalozi i govori kojima savjetuje opijumsko-vjerski napucanu masu, toliko banalni i nenormalni, da mi je čudno da ga još nitko nije skinuo s trona. Ah da… Zaboravih. Nepogrešivost pape datira od 1870. god., te shodno tome ne bi smjela postajati sumnja u njegove, uvjetno rečeno, „teorije“, uzme li se u obzir da je dragi naš „Hitler jungen“ NEPOGREŠIV…
Papa Ivan Pavao II je imao određenog šarma i stila za razliku od ove spodobe. Bio je i on šnita svoje vrste koja je znala izvaliti interplanetarne idiotarije; da se razumijemo. Međutim, u usporedbi s ovim danas, bio je jaganjce, koje je, eto, silom prilike „utihnulo“…

Od kad je ovaj manijak na „vladavini“, izašlo je toliko sranja iz njegovih usta, da se pitam: „koja je zapravo njegova funkcija?“. I uistinu, koja je zapravo funkcija pape? Imati nekoga na vrhu hijerarhijske ljestvice tko uživa sva prava i privilegije? Da bude maskota kršćanstva kao što je to bio njegov prijašnji kolega zadnjih 10 godina svojeg života? Jer je to i bio. Vozali su ga amo tamo, u onom jebenom papamobilu, kao cirkuskog medvjeda na predstave, ne bi li ulio malo nade u već i ovako napaćen narod, glupostima kao što su „Molitva je oružje protiv svih nedaća“, „Ne dajte se zavesti Luciferovim trikovima“ i tako dalje, nabijajući pritom, tim siromašnim državama račune od 5 milijuna eura ne bi li imao udobne papuče i svilenu stolicu. Znalo se je za „gažu“ potrošiti znatno više. Ovisilo je naravno o show-u koji će prirediti… Čast onima koji u to vjeruju (op. a.- budite realni), i onima koji stvarno nalaze utjehu u tome. Međutim, ja nikako da to uspijem. Iskreno, nije da se baš i trudim. Nakon današnje mogućnosti dolaska do podataka od kojih vam se krv ledi u žilama, nije mi jasno kako netko to može „gutati“. Nije da vjera i religije općenito, nemaju svoju određenu svrhu, u ovom konkretnom slučaju vrlo šabloniziranu i pomno formiranu namjenu. Samo što smo je mi kao smrtnici (koji su ju, kad smo već kod toga, i stvorili) malo previše uzeli u korist toga da s njom materijalno profitiramo, a ne da se duhovno uzdižemo… Što god to značilo..

Ono što je mi je fascinantno, su takozvane „masovne molitve“. Za mir u svijetu, za gladne, za spas duše svih onih koji su na zemlji i ostale pjesmice koje zdušno pjevaju u tim tako akustičnim crkvama i katedralama. U tome mi nešto nije jasno… Naime, ako oni uistinu vjeruju u tu masovnu molitvu, kao nešto što će utjecati na sav narod na ovom planetu, a vjeruju, znači da oni, svjesno, izravno utječu na moju dušu i sudbinu. Tko im daje pravo na to? Je su li me pitali da li želim da me fanatični vjernici duhovno „vode na pravi put“?. Tko im daje pravo na to da mi se dira u ono što ja želim od svog života i kakvu budućnost želim za svoju dušu!? …. Da imam dovoljno novaca, i da postoje presedani kao što postoje u onom zoološkom vrtu od Amerike, tužio bih sve te licemjere i pedofile, prikrivene homoseksualce koji iz sveg glasa viču kako je grijeh biti peder… Ma…. No, udaljavam se od teme. Dakle, Benedikt 16-ti..

Naš dragi Benedict je naime, izrekao takvu gomilu govana, koja su sama po sebi toliko kontradiktorna samom kršćanskom nauku, da to jednostavno nije normalno. Uzmimo primjer od prošle godine:
Benedict 16-ti ukinuo je čistilište, i od sada postoji samo raj i pakao (?!). Hm.. Znači kod stvaranja svijeta od strane Boga, Bog je „stvorio“ pakao, čistilište i raj. Za potonule duše, one malo manje potonule, i one koje imaju ekspres kartu koja otvaraju vrata raja. Iskreno me zanima tko to ima pravo na tu kartu, i tko odlučuje o kriterijima po kojima se ona dodjeljuje. Uglavnom, neki kreten sa bijelom kapicom na glavi, koju špangicama pričvršćuje ne bi li mu slučajno pala, odlučio je to promijeniti (?!). Mene zanima kako. Naime, to je kreacija Boga samoga!! Odakle pravo i u opće obraz izreći takvu budalaštinu svojim vjernicima? Pa zar je njegova riječ čak iznad one božje? Svašta… I dalje ne kužim kako poklonici te vjere ne vide da tu nešto ne štima…

Ono što me je ponukalo da napišem ovaj tekst je zapravo teza koju je ovaj poremećeni freak izvalio u siječnju. A to je da su SVI ateisti, iliti, oni koji ne vjeruju u postojanje boga i ne prakticiraju niti jednu od religija – Luciferovi podanici (?!)
To što moja percepcija neke više sile i nečega što zadovoljava moj intelekt, nije po kršćanskom nauku, čini me slugom samom vragu ?!.. Interesantno. Ako ništa drugo inovativno. Tko zna možda se na to i fura, ne bi li pokušao, u nekakvom bolesnom natjecateljskom duhu, nadmašiti svoje prijašnje kolege. A bogami bilo je onih koji su stvarno bili šlag na samom vrhu bečke svadbene torte.

Tako da iskreno ne znam kuda vodi ovaj pastir svoje ovce. Kakva li će im samo sranja još nadrobiti tokom svoje vladavine. A ono najinteresantnije, koliko će ta sranja njegove ovce i dalje gutati.
Nije samo da je već demonizirano korištenje prezervativa i abortus, pa tako i drugačiji životni stilovi, već se sada mijenjaju kreacije Boga samoga, i proglašava se nevjernike vražjim podanicima i slugama… Jebeno nevjerojatno..

Eto…. Pisao bi vam dalje, no moram izvršiti zapovijed koju mi je Lucifer zadao. Jer ipak, sluga mora slušati svoga gospodara (?!)…

Oglasi

Komentiraj

Nijedan komentar do sada.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s